Selecteer een pagina

Over ons….

Passie:

De eigenaar Rob Boerman heeft een hart voor de schoonmaak en dieptereiniging. Hij heeft 14 jaren ervaring als voorman in deze branche. Hij heeft zijn kennis en ervaring ondermeer opgedaan bij één van de grootste dieptereinigingsbedrijven in Nederland. Mede door deze passie, kennis en ervaring heeft hij Cargio Diensten opgericht. Cargio Diensten werkt met een vaste groep betrouwbare specialisten die net als Rob een passie voor hun vak hebben. Cargio biedt u haar diensten aan in de regio Rotterdam en omstreken, maar zij heeft ook diverse klanten in de regio’s Utrecht, Den Haag en Zoetermeer. U kunt altijd informeren naar de mogelijkheden als u buiten deze regio’s valt.

Bedrijfsvoering & Organisatie:

Al onze werkzaamheden worden volgens de HACCP- principes uitgevoerd. Onze medewerkers zijn in het bezit van een geldig legitimatiebewijs, VCA en VOG verklaring. De VCA gecertificeerde medewerkers staan voor veilig en verantwoord werken. Zij verstaan het vak specialistische reiniging en zijn technisch vakkundig. Om kwaliteit te kunnen waarborgen, werken wij met een goed georganiseerde bedrijfsformule en de kwaliteit komt voort uit het naleven hiervan. Elke werkplek heeft een eigen kleur codering en aparte materialen, zodat bijvoorbeeld de doekjes waarmee het sanitair is gereinigd niet in de keuken worden gebruikt. Hiermee voorkomen wij onhygiënische werkhandelingen.

Onze werkwijze is gebaseerd op de volgende uitgangspunten:

  • Schoonmaken en dieptereinigen beschouwen wij als een vak waarvoor specialistische kennis en er ervaring nodig is.
  • Voor u betekent dat schoon, écht schoon is, maar daardoor ook minder storing of schade.
  • Wij hebben een passie voor ons vak en zijn pas tevreden als u ook tevreden bent.
  • We hanteren strikte regels om de hygiëne te garanderen.

Waarom kiezen voor Cargio Diensten:

  • Door onze achtergrond in de dieptereiniging werken wij met hoge kwaliteitsnormen, wij zien en doen meer dan een reguliere schoonmaakdienst.
  • Wij denken met u mee, wij zijn flexibel en wij werken procesgericht met werkbeschrijvingen. De werkbeschrijvingen worden speciaal op uw wensen en behoeftes afgestemd.