Selecteer een pagina

Dagelijkse schoonmaak van uw interieur….

Uw interieur is het visitekaartje van uw organisatie. Een schoon interieur draagt bij tot een prettige werksfeer, een geordende en overzichtelijke omgeving en geeft uw klanten het uitnodigende gevoel en een uitstekende indruk van uw organisatie. Cargio ondersteunt u om uw “visitekaartje” de moeite waard te maken.

Wij verzorgen desgevraagd de dagelijkse schoonmaak van interieuren in kantoorgebouwen, overheidsinstellingen, publieksruimten, horecagelegenheden, trappenhallen, winkelcentra, scholen, flatgebouwen en woningen in Rotterdam en omstreken. Maar informeer vrijblijvend als u buiten ons werkgebied valt, want wij hebben ook een aantal projecten in Utrecht, Den Haag en Zoetermeer.

Opleveringsschoonmaak….

Na de oplevering van een nieuwbouw of na verbouwingen, renovaties of een verhuizing, is vaak een grondige schoonmaak nodig. Wij voeren deze opleveringsschoonmaak of voor u uit. Het is voor u een snelle, gemakkelijke en tijdbesparende oplossing. Binnen een kort tijdsbestek kunt u uw woning of pand (weer) betrekken en vooral schoon in gebruik nemen.

Bij een opleveringsschoonmaak voeren wij desgewenst de volgende werkzaamheden uit:

  • Afvoeren grofvuil.
  • Ontstoffen van het gehele gebouw.
  • Verwijderen cementsluier op wandtegels en vloeren.
  • Kitresten, plakband en stickers verwijderen.
  • Verfresten op ramen en kozijnen verwijderen.
  • Het reinigen van het gehele gebouw, inclusief het wassen van de ramen.

Als de opleveringsschoonmaak is uitgevoerd, kunnen wij u of uw organisatie een passend schoonmaak programma aanbieden.